Summer Baby Aruba 2023, navy, Isofix 0-36kg

118,00 €
Bez DPH
Množstvo
Skladom

  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)

Autosedačka Aruba je otočná o 360 °, postavená na pevnej konštrukcii, pre váhovú kategóriu 0-36 kg. Vďaka otočnému sedadlu bude zmena polohy v smere jazdy, alebo proti smeru jazdy, rovnako ako uloženie dieťaťa do autosedačky ešte jednoduchšie. Možnosť otáčania autosedačky o 360° je možné v prípade, ak je autosedačka pripevnená proti smere jazdy. Je to všestranná, pohodlná a bezpečná voľba pre deti všetkých vekových kategórií. Autosedačka má snímateľný poťah a je homologovaná podľa normy ECE R44 / 04. Charakteristika: možnosť použitia v smere aj proti smeru jazdy pre deti s váhou od 0 do 36 kg (skupina 0 +, I, II, III) inštalácia proti smeru jazdy (0-13 kg - ISOFIX TopTether), alebo v smere jazdy (9-18 kg - ISOFIX TopTether a / 15 - 36 kg - ISOFIX a pásy.