Summer Baby EMKO 0-36kg ISOFIX navy 2022-AKCIA

165,00 €
Bez DPH

Autosedačka Summer Baby EMKO 0-36 kg, otočná, ISOFIX

Množstvo
Skladom

  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)

Autosedačka SUMMER BABY EMKO je určená pre deti od 0 do 36 kg, t.j. od narodenia do 12 rokov.

BEZPEČNOSŤ - Sedačka je pre dieťa veľmi bezpečná. Prešiel príslušnými testami, čo je potvrdené prijatím certifikátu NSAI a súladom s bezpečnostnými normami ECE E24 R44 / 04 renomovanej inštitúcie potvrdzujúcej bezpečnosť, spoľahlivosť a kvalitu prevedenia na najvyššej úrovni.

Veľmi veľkou výhodou je možnosť inštalácie sedačky s montážnym systémom ISOFIX. Toto riešenie poskytuje ešte väčšiu bezpečnosť a stabilitu sedadla.

MOŽNOSŤ OTÁČANIA o 360 stupňov  - Sedadlo je možné otáčať do strany v smere aj v protismere jazdy. Nastupovanie do auta tak bude oveľa pohodlnejšie, takisto si viete počas jazdy sedačku otáčať podľa vašej potreby.

5-BODOVÉ BEZPEČNOSTNÉ PÁSY-Sedačka má 5-bodové bezpečnostné pásy, ktoré poskytujú úžasnú ochranu dieťaťa! Vďaka nim sa budete so svojim dieťaťom počas cesty cítiť bezpečne a pohodlne.

VEĽKÉ NASTAVENIE OPĚRKY HLAVY - Vďaka nej sedačku perfektne zladíte s vašim rýchlo rastúcim dieťaťom, nebudete musieť premýšľať nad kúpou väčšej sedačky

NASTAVENIE OPIERKY chrbta - umožňuje nastaviť operadlo autosedačky v rôznych uhloch. Chrbtová opierka je nastaviteľná v 6 polohách, 1-5 polôh dopredu, 6 polohami dozadu.

NASTAVENIE VÝŠKY  PÁSOV. Stačí zdvihnúť opierku hlavy sedadla a pásy sa automaticky zdvihnú! Pásy rastú s dieťaťom!

KRYTY PÁSU - Sedadlo je vybavené špeciálnymi poťahmi na opasok, ktoré zabraňujú odieraniu sa o opasky vášho dieťaťa a prinášajú mu potešenie z cestovania. V spodnej časti majú špeciálny povrch, ktorý zabraňuje posunu pásu na ramenách dieťaťa.

UNIVERZÁLNA VEĽKOSŤ - Sedačka je vhodná pre každé auto, čo vám dáva dôveru pri výbere správnej autosedačky, ktorú máte!

HYGIENA POUŽITIA - Poťah je vyrobený zo stopercentne odolného a pružného polyesterového materiálu. . Dá sa úplne vybrať zo sedadla a prať na 30 stupňov Celzia. Len málo autosedačiek vám dáva túto možnosť!