Podsedák FIORI, 22-36kg, Isofix, I-size R129, black

39,00 €
Bez DPH
Množstvo
Skladom

  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)

Podsedák FIORI (22-36 kg). systém ISOFIX, vďaka ktorému je možné autosedačku použiť v akomkoľvek aute, ako v aute s upevňovacím systémom ISOFIX, tak aj v aute pomocou 3-bodových bezpečnostných pásov. Pohodlné sedadlo a špeciálne profilované podrúčky spríjemnia cestovanie. Použité šedé a čierne čalúnenie sa bude hodiť ku každému autu a ak sa zašpiní, je možné ho vyprať.

Vlastnosti produktu:

Skrytý konektor ISOFIX.

Dobre tvarované sedadlo.

Pohodlné opierky rúk.

Odnímateľné čalúnenie.

vyrobené podla nasjnovšej Normy ECR129 i-size isofix

Každé sedadlo i-Size sa testuje pomocou dvoch figurín: 5. percentilu a 95. percentilu dieťaťa. Takýto špecializovaný a prepracovaný testovací systém vám umožňuje byť si istý, že sedadlá i-Size sú bezpečnou voľbou. Sedadlá i-Size navyše získavajú najlepšie hodnotenia v nárazových testoch.