Autosedačka Summer Baby MIKO 9-36kg, SPS systém

79,00 €
Bez DPH
Množstvo
Skladom

  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)

Autosedačka pre deti 9-36 kg.Vekové rozpätie od 9 mesiacov do cca 12 rokov. Autosedačka je kompatibilná so všetkými modelmi áut. Súčasťou je mäkká vložka a mäkké návleky na bezpečnostné pásy.Vďaka mäkkému poťahu je autosedačka pre dieťa veľmi komfortná a pohodlná Má špeciálne tvarované podrúčky.Pri väčších deťoch sa dá odobrať operadlo sedačky a zostane pohodlný podsedák .Je vyrobená z plastu. Nemá žiadne polystyrénové prvky.Systém SPS je dvojitá zosilnená bočná ochrana. Možno ju inštalovať do áut vybavených 3-bodovými bezpečnostnými pásmi v súlade s normou UN/ECE, bod 16, t.j. tradičnými pásmi, ktorými by malo byť vybavené každé auto. Má všetky certifikáty v súlade s ECE R44 / 04 Váhová kategória 9-36 kg Montáž sedačky v smere jazdy.